Vanaf 29 juli t/m 11 augustus ivm vakantie gesloten - Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie - Alle offertes zijn 6 maanden geldig

Onze werkwijze

Voor een optimale dienstverlening werken we bij BHG Traprenovatie in 5 duidelijke stappen. Hierdoor kunnen de kosten voor ons, en dus ook voor u, zo laag mogelijk worden gehouden en zal dit nooit ten koste gaan van de kwaliteit van onze producten en diensten. Uw trap zal in de meeste gevallen dan ook binnen één dag gerenoveerd worden, en dit tegen de scherpste prijzen en met de beste materialen!

1
Offerte

Offerte aanvraag

Via onze website kunt u een offerte aanvragen voor de door u gewenste traprenovatie. Nadat wij de gegevens en foto('s) van uw trap hebben gecontroleerd ontvangt u van ons, doorgaans binnen 12 uur, geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat per mail terug. Bent u het met de offerte eens? Dan zal onze afdeling planning contact met u opnemen voor een afspraak.

2
Planning

Afspraak monteur inplannen

Onze afdeling planning zal per telefoon of mail contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak voor de montage van uw trap. Hierbij heeft u de keuze uit meerdere datums. Zit er geen geschikte datum tussen? Geen probleem, u kunt dan aangeven welke datums wel schikken. Nadat een datum is overeengekomen ontvangt u hiervan per mail een bevestiging.

3
Montage

Monteren van uw trap

Onze monteur zal op de overeengekomen datum in de ochtend beginnen met het renoveren van uw trap. Doordat wij de gegevens en foto's van uw trap hebben gecontroleerd is de monteur optimaal voorbereid met alle benodigde materialen en gereedschappen. Uw trap zal in de meeste gevallen dan ook binnen één dag gerenoveerd zijn.

4
Nazorg

Uitleg gebruik & onderhoud

Nadat de monteur klaar is met het renoveren van uw trap en het opruimen van de werkplek kunt u, indien van toepassing, de gewenste kleur olie uitkiezen waarbij u alle benodigde instructies voor het onderhoud en aanbrengen van de olie aangeleverd krijgt.

5
Betaling & garantie

U betaalt pas ná oplevering

Bent u tevreden? Dan kunt u het overeengekomen bedrag per internetbankieren overmaken of contant voldoen bij onze monteur. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe trap! Bij BHG Traprenovatie krijgt u maar liefst 25 jaar garantie op massief eiken!