Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie - Alle offertes zijn 6 maanden geldig

Open trap

HPL CPL Laminaat traprenovatie van uw open trap

Een materiaal als HPL CPL laminaat is uitermate geschikt voor de traprenovatie van een open trap. BHG Traprenovatie werkt met overzettreden die een toplaag van HPL CPL laminaat hebben, voorzien van een aluminium legering wat voor een goede antislipwerking zorgt. Doordat hiermee het risico van uitglijden tot een minimum wordt beperkt, maakt dit uw open trap extra veilig. HPL CPL laminaat is beschikbaar in 12 eigentijdse kleuren. Er is altijd wel een kleur bij die aansluit op uw specifieke wensen.

Type trapbekleding

Uw open trap kunt u op 3 manieren met HPL CPL laminaat laten bekleden. Klik op het type bekleding van uw keuze voor de beschikbare producten:

  1. Voor- en bovenzijde van de traptredes bekleden
  2. Voor-, boven- en achterzijde van de traptredes bekleden
  3. Traptredes rondom bekleden

Offerte aanvragen

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een standaard rechte trap of een trap met 1 of 2 kwarten met 12 treden. Heeft u meer treden? U kunt bij de productdetails alle gegevens van uw trap invoeren voor een prijs voor uw specifieke situatie. Onderstaande prijzen zijn incl. btw, inclusief levering en montage door heel Nederland!

36 Items

per page
Set Descending Direction

36 Items

per page
Set Descending Direction
Beschikbare kleuren

Bekijk hier een overzicht

Zoekt u inspiratie?

Bekijk enkele projecten

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust contact op

BHG werkt alleen met de beste laminaten

BHG werkt met de beste HPL CPL laminaat soorten die voorhanden zijn. U heeft een ruime keuze als het aankomt op kleur en structuur, wat zeker bij een open trap van belang is vanwege de grote hoeveelheid daglicht. Hoewel een open trap vaak al een zeer stijlvol element is in een interieur, zal dit met HPL CPL laminaat nog meer tot zijn recht komen.

HPL bestaat uit een kunststof onderlaag met een drager, dit kan bijvoorbeeld een houtfoto zijn, afgedekt met een stevige en zeer krasvaste kunststof toplaag. HPL staat dan ook voor High Pressure Laminate, het onder zeer hoge druk lamineren. CPL betekent Continuously Pressure Laminate. Dit is in feite hetzelfde product als HPL, maar dan gefabriceerd op een rol en de toplaag is iets dunner dan HPL.

Kies HPL CPL laminaat voor de renovatie van uw open trap

Steeds meer mensen kiezen voor HPL CPL laminaat voor de traprenovatie van een dichte of open trap. Er zijn dan ook diverse voordelen, zoals de hoge mate van duurzaamheid van het product, de diverse kleurmogelijkheden, de hoge slijt- en stootvastheid, het tegengaan van slippen op traptreden. Verder is HPL CPL laminaat vrijwel onderhoudsarm, het dempt contactgeluid en er is maar een korte montageperiode noodzakelijk.

Vaak kiezen klanten er ook voor om de vloer van de aangrenzende ruimte van HPL CPL laminaat te voorzien, zodat er een mooie overgang ontstaat tussen de vloer en de open trap. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.