Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie - Alle offertes zijn 6 maanden geldig

Dichte trap

HPL CPL Laminaat traprenovatie van uw dichte trap

Heeft u een gesloten of dichte trap en bent u toe aan een traprenovatie, dan is het een uitstekende keus om voor een materiaal als HPL CPL Laminaat te gaan.

BHG Traprenovatie werkt met overzettreden die een toplaag van HPL CPL laminaat hebben, voorzien van een aluminium legering wat voor een goede antislipwerking zorgt. Dit maakt uw trap extra veilig, omdat hiermee het risico van uitglijden tot een minimum wordt beperkt.

12 eigentijdse kleuren

Een dichte trap bekleden betekent dat uw trap aan de voor- en bovenzijde wordt voorzien van HPL CPL Laminaat trapbekleding. U kunt hiervoor kiezen uit 12 eigentijdse kleuren. De stootborden kunt u laten bekleden in dezelfde kleur als de trap, of in de kleuren oester wit (creme), platina wit (wit) of aluminium kleur.

U kunt de hier de beschikbare kleuren HPL CPL laminaat van de treden en de stootborden bekijken.

Offerte aanvragen

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een standaard rechte trap of een trap met 1 of 2 kwarten met 12 treden. Heeft u meer treden? U kunt bij de productdetails alle gegevens van uw trap invoeren voor een prijs voor uw specifieke situatie. Onderstaande prijzen zijn incl. btw, inclusief levering en montage door heel Nederland!

12 Items

per page
Set Descending Direction

12 Items

per page
Set Descending Direction
Beschikbare kleuren

Bekijk hier een overzicht

Zoekt u inspiratie?

Bekijk enkele projecten

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust contact op

Wat is HPL CPL laminaat?

HPL heeft een kunststof onderlaag met een drager, in veel gevallen een houtfoto, die wordt afgedekt met een zeer degelijke krasvaste toplaag. HPL betekent dan ook High Pressure Laminate, het onder zeer hoge druk lamineren. CPL staat voor Continuously Pressure Laminate. Dit is in feite hetzelfde product als HPL, maar wordt gemaakt in de vorm van een rol en de toplaag is iets dunner dan een materiaal als HPL.

Deze twee soorten laminaat kennen vele voordelen, waardoor ze dan ook vaak worden gebruikt voor de traprenovatie van een open of dichte trap.

BHG werkt alleen met het beste HPL CPL laminaat

BHG werkt alleen met de beste laminaatsoorten die er op de markt zijn. U heeft een ruime keuze als het aankomt op kleur en structuur. Dit is zeker van belang als u een dichte trap heeft, omdat er naast de traptreden ook nog stootborden zijn, waardoor een dichte trap kleurtechnisch gezien één groot geheel vormt.

Vaak kiezen klanten er ook voor om de vloer van de aangrenzende ruimte van HPL CPL laminaat te voorzien, zodat er een mooie overgang ontstaat tussen de vloer en de trap. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.