Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie - Alle offertes zijn 6 maanden geldig

HPL / CPL / Laminaat

Laminaat traprenovatie

Naast eiken worden tegenwoordig ook vaak types laminaat zoals HPL of CPL gebruikt voor trappen of een traprenovatie. Bij BHG traprenovatie wordt gewerkt met de beste soorten HPL en CPL laminaat, gemonteerd door vakmensen die al jaren niet anders gewend zijn.

Kleuren HPL CPL laminaat

Onze collectie HPL CPL laminaat traprenovatie sets bestaat uit 12 eigentijdse kleuren. De stootborden kunt u laten bekleden in dezelfde kleur als de trap, of in de kleuren oester wit (creme), platina wit (wit) of aluminium kleur. U kunt alle beschikbare kleuren HPL CPL Laminaat hier bekijken.

Offerte aanvragen

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een standaard rechte trap of een trap met 1 of 2 kwarten met 12 treden. Heeft u meer treden? U kunt bij de productdetails alle gegevens van uw trap invoeren voor een prijs voor uw specifieke situatie. Onderstaande prijzen zijn incl. btw, inclusief levering en montage door heel Nederland!

Items 1-36 of 48

Page
per page
Set Descending Direction

Items 1-36 of 48

Page
per page
Set Descending Direction

Renovatie van zowel open als dichte trappen

Zowel dichte als open trappen kunnen wij een HPL CPL laminaat traprenovatie geven. Ook behoort het tot de mogelijkheden om van een open een dichte trap te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

U kunt hieronder kiezen of u een dichte trap of een open trap wilt laten renoveren.

Beschikbare kleuren

Bekijk hier een overzicht

Zoekt u inspiratie?

Bekijk enkele projecten

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust contact op

Wat betekenen HPL en CPL?

HPL betekent High Pressure Laminate, het lamineren onder hoge druk, zodat u een écht stevig materiaal heeft voor uw trap. Het bestaat uit diverse melaminelagen en is daardoor zeer stootvast ofwel goed bestand tegen vallende voorwerpen. CPL staat voor Continously Pressure Laminate, wat in feite hetzelfde is als HPL, maar dan op een rol wordt geproduceerd.

Wat zijn de verschillen tussen HPL en CPL?

HPL of kunststofplaat bestaat uit een combinatie van papierpulp met fenolhars, waar overheen een toplaag van melaminehars is aangebracht. Deze stoffen zorgen voor een grote slijtvastheid, zijn oer stevig, zeer onderhoudsvriendelijk en tevens goed bestand tegen zaken als chemicaliën en hitte.

CPL kent dezelfde samenstelling als HPL, alleen is de toplaag wat dunner en wordt het vanaf een rol aangebracht. CPL en HPL overzettreden hebben een laminaat toplaag op een binnenkern van HDF. Deze toplaag heeft een legering van aluminium, wat zorgt voor een goede anti-slipwerking.

Voordelen van HPL CPL Laminaat

Omdat wij zeer overtuigd zijn van de kwaliteit van bijvoorbeeld CPL, geven wij u een garantie van maar liefst twaalf jaar op slijtage van het laminaatoppervlak. HPL en CPL kennen diverse positieve eigenschappen op het gebied van trappen, vandaar dat wij er graag mee werken om u een topresultaat te kunnen bieden. Het is niet zo verwonderlijk dat mensen steeds vaker voor HPL of CPL kiezen voor hun traprenovatie. In het oog springende voordelen van deze materialen zijn onder meer:

  • In vele kleuren verkrijgbaar
  • Hoge slijt- en stootvastheid
  • Hoge antislipwerking door aluminium legeringen
  • Vrijwel onderhoudsarm
  • Duurzaam
  • Korte montage, van één tot twee dagen

Mocht u nog vragen hebben over HPL CPL laminaat, neem dan gerust contact met ons op.