Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie - Alle offertes zijn 6 maanden geldig

Voor- & bovenzijde

Open trap - Eiken traprenovatie

Een open trap aan de voor- en bovenzijde bekleden betekent dat uw trap aan de voorzijde wordt voorzien van een massief eiken neuslat.

De bovenzijde wordt bekleed met een massief eiken trede of een fineer eiken trede, hiervoor kunt u bij BHG Traprenovatie kiezen uit 2 soorten eiken: 16 mm massief eiken met een kleine lamel of 16mm massief rustiek eiken met een doorgaande lamel. Deze zijn af te werken in diverse kleuren wasolie, u kunt de kleuren wasolie voor eiken hier bekijken. Download hier de instructies voor het aanbrengen v/d olie

Ten aanzien van de prijs maakt het niet uit of uw trap recht is of bijvoorbeeld één of twee kwarten heeft. Het prijsniveau is afhankelijk van het soort eiken en het aantal treden.

Voorjaarsacties 2019!

Uitgebrachte offertes zijn gratis, vrijblijvend en 6 maanden geldig

BHG Traprenovatie geeft t/m 30 juni 2019 maar liefst 1.000 euro!! korting wanneer u een offerte aanvraagt voor massief eiken traprenovatie incl. levering en montage. De voorjaarsacties lopen t/m 30 juni 2019. Uitgebrachte offertes zijn gratis, vrijblijvend en vervolgens nog 6 maanden geldig..

Offerte aanvragen

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een standaard rechte trap of een trap met 1 of 2 kwarten met 12 treden. Heeft u meer treden? U kunt bij de productdetails alle gegevens van uw trap invoeren voor een prijs voor uw specifieke situatie. Onderstaande prijzen zijn incl. btw, inclusief levering en montage door heel Nederland!

3 Items

per page
Set Descending Direction

3 Items

per page
Set Descending Direction
Beschikbare kleuren

Bekijk hier een overzicht

Zoekt u inspiratie?

Bekijk enkele projecten

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust contact op