Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie - Alle offertes zijn 6 maanden geldig

Open trap

Eiken traprenovatie van uw open trap

Uw open trap kunt u op 3 manieren met eiken laten bekleden. Klik op het type bekleding van uw keuze voor de beschikbare producten:

  1. Voor- en bovenzijde van de traptredes bekleden
  2. Voor-, boven- en achterzijde van de traptredes bekleden
  3. Traptredes rondom bekleden

De voorzijde wordt altijd voorzien van een massief eiken neuslat. Afhankelijk van uw keuze wordt de achterzijde tevens voorzien van een massief eiken neuslat en bij rondom bekleden wordt de onderzijde meebekleed met fineer eiken.

Soorten eiken

De bovenzijde wordt bekleed met een massief eiken trede, hiervoor kunt u bij BHG Traprenovatie kiezen uit 2 soorten eiken: 16 mm massief eiken met een kleine lamel of 16mm massief rustiek eiken met een doorgaande lamel. Deze zijn af te werken in diverse kleuren wasolie, u kunt de kleuren wasolie voor eiken hier bekijken. Download hier de instructies voor het aanbrengen v/d olie

Ten aanzien van de prijs maakt het niet uit of uw trap recht is of bijvoorbeeld één of twee kwarten heeft. Het prijsniveau is afhankelijk van het soort eiken en het aantal treden.

Voorjaarsacties 2019!

Uitgebrachte offertes zijn gratis, vrijblijvend en 6 maanden geldig

BHG Traprenovatie geeft t/m 30 juni 2019 maar liefst 1.000 euro!! korting wanneer u een offerte aanvraagt voor massief eiken traprenovatie incl. levering en montage. De voorjaarsacties lopen t/m 30 juni 2019. Uitgebrachte offertes zijn gratis, vrijblijvend en vervolgens nog 6 maanden geldig..

Offerte aanvragen

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een standaard rechte trap of een trap met 1 of 2 kwarten met 12 treden. Heeft u meer treden? U kunt bij de productdetails alle gegevens van uw trap invoeren voor een prijs voor uw specifieke situatie. Onderstaande prijzen zijn incl. btw, inclusief levering en montage door heel Nederland!

9 Items

per page
Set Descending Direction

9 Items

per page
Set Descending Direction
Beschikbare kleuren

Bekijk hier een overzicht

Zoekt u inspiratie?

Bekijk enkele projecten

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust contact op

Eiken traprenovatie van een open trap

Een eiken traprenovatie van een open trap is dagelijkse kost voor BHG Traprenovatie. Massief eiken is oerdegelijk, onverwoestbaar, slijtvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Passend binnen elk interieur hebben wij eiken overzettreden voor uw open trap.

Voor de afwerking heeft u de keuze uit twintig kleuren olie, dus voor elke smaak is er wel iets bij. Zie hiervoor onze pagina met alle beschikbare kleuren wasolie. Voor een eiken traprenovatie van uw open trap moet u bij BHG Traprenovatie zijn!

Extra opties eiken traprenovatie open trap

Bij een eiken traprenovatie van een open trap kunt u er in de toekomst altijd voor kiezen om deze een geheel nieuwe uitstraling te geven, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een andere kleur wasolie of het toevoegen van LED-verlichting in de traptreden.

Ook kiezen klanten er vaak voor om hun open trap gesloten te maken, om de diverse voordelen van een dichte trap te ervaren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. BHG Traprenovatie: Goedkoopste traprenovatie van Nederland!