Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie - Alle offertes zijn 6 maanden geldig

Dichte trap

Eiken traprenovatie van uw dichte trap

Een dichte trap bekleden betekent dat uw trap aan de voorzijde wordt voorzien van een massief eiken neuslat. De stootborden worden bekleed met witte of fineer eiken stootborden. U kunt ervoor kiezen de zijkant van de trap mee te bekleden in fineer eiken. Het prijsniveau hangt af van het type eiken en het aantal treden, en of de zijkanten wel of niet mee moeten worden bekleed. De bovenzijde wordt bekleed met een massief eiken trede. Hiervoor kunt u kiezen uit 2 soorten eiken.

Soorten eiken

Bij BHG Traprenovatie kunt u kiezen uit 2 soorten eiken: 16 mm massief eiken met een kleine lamel of 16mm massief rustiek eiken met een doorgaande lamel. Deze zijn af te werken in diverse kleuren wasolie, u kunt de kleuren wasolie voor eiken hier bekijken. Download hier de instructies voor het aanbrengen v/d olie

Voorjaarsacties 2019!

Uitgebrachte offertes zijn gratis, vrijblijvend en 6 maanden geldig

BHG Traprenovatie geeft t/m 30 juni 2019 maar liefst 1.000 euro!! korting wanneer u een offerte aanvraagt voor massief eiken traprenovatie incl. levering en montage. De voorjaarsacties lopen t/m 30 juni 2019. Uitgebrachte offertes zijn gratis, vrijblijvend en vervolgens nog 6 maanden geldig..

Offerte aanvragen

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een standaard rechte trap of een trap met 1 of 2 kwarten met 12 treden. Heeft u meer treden? U kunt bij de productdetails alle gegevens van uw trap invoeren voor een prijs voor uw specifieke situatie. Onderstaande prijzen zijn incl. btw, inclusief levering en montage door heel Nederland!

3 Items

per page
Set Descending Direction

3 Items

per page
Set Descending Direction
Beschikbare kleuren

Bekijk hier een overzicht

Zoekt u inspiratie?

Bekijk enkele projecten

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust contact op

Eiken traprenovatie van een dichte trap

Voor een eiken traprenovatie van uw dichte trap moet u bij BHG Traprenovatie zijn. De aanwezigheid van stootborden geeft bij een dichte trap een extra veilig gevoel. Tevens lopen de beide verdiepingen vlotter in elkaar over. Deze voordelen strekken zich uit van een rechte trap tot een trap met 1 of 2 kwarten.

Als het tijd is voor een opknapbeurt, neem dan contact op met BHG Traprenovatie. Een eiken traprenovatie van een dichte trap is voor ons dagelijkse kost. Ook uw dichte trap verdient het een opfrisbeurt te krijgen met onze eiken overzettreden.

Extra opties eiken traprenovatie dichte trap

Bij een eiken traprenovatie van een dichte trap kunt u er in de toekomst altijd voor kiezen om deze een geheel nieuwe uitstraling te geven, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een andere kleur wasolie of het toevoegen van LED-verlichting in de traptreden.

Ook kiezen klanten er vaak voor om hun open trap gesloten te maken, om de diverse voordelen van een dichte trap te ervaren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. BHG Traprenovatie: Goedkoopste traprenovatie van Nederland!