Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie - Alle offertes zijn 6 maanden geldig

Eiken traprenovatie

Massief eiken traprenovatie

Een eiken traprenovatie is een uitstekende oplossing als uw trap een opknapbeurt nodig heeft of u uw woning van een nieuwe uitstraling wilt voorzien. Of u nou een klassiek of een modern interieur heeft, het is altijd wel te combineren met eiken. U kunt kiezen uit diverse soorten massief eiken en ook op kleurgebied is er van alles mogelijk.

Kleuren wasolie eiken

U kunt bij ons in de showroom een kleur wasolie komen uitzoeken of beslissen op de dag van montage, onze monteur heeft alle kleuren voorradig in de bus. Er is altijd wel een tint bij die aansluit op uw specifieke wensen. Bekijk hier de kleuren wasolie voor eiken. U kunt er ook voor kiezen de trap te lakken zodat u er de komende 25 jaar geen omkijken meer naar heeft. Download instructies aanbrengen olie

Voorjaarsacties 2019!

Uitgebrachte offertes zijn gratis, vrijblijvend en 6 maanden geldig

BHG Traprenovatie geeft t/m 30 juni 2019 maar liefst 1.000 euro!! korting wanneer u een offerte aanvraagt voor massief eiken traprenovatie incl. levering en montage. De voorjaarsacties lopen t/m 30 juni 2019. Uitgebrachte offertes zijn gratis, vrijblijvend en vervolgens nog 6 maanden geldig..

Offerte aanvragen

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een standaard rechte trap of een trap met 1 of 2 kwarten met 12 treden. Heeft u meer treden? U kunt bij de productdetails alle gegevens van uw trap invoeren voor een prijs voor uw specifieke situatie. Onderstaande prijzen zijn incl. btw, inclusief levering en montage door heel Nederland!

Renovatie van zowel open als dichte trappen

Zowel dichte als open trappen kunnen wij een eiken traprenovatie geven. Ook behoort het tot de mogelijkheden om van een open een dichte trap te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

U kunt hieronder kiezen of u een dichte trap of een open trap wilt laten renoveren.

Beschikbare kleuren

Bekijk hier een overzicht

Zoekt u inspiratie?

Bekijk enkele projecten

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust contact op

Goedkope traprenovatie

Of u nou een oude of nieuwe woning heeft, een open of een dichte trap, de goedkoopste eiken traprenovatie van Nederland wordt verricht door BHG Traprenovatie. Een eiken traprenovatie kan onder meer zo goedkoop bij ons omdat we niet werken met een team van dure verkopers; u komt gewoon bij ons langs of vraagt een offerte aan via deze website en we maken heldere en eerlijke afspraken met elkaar. Voor eerder verrichte renovaties van trappen verwijzen we u graag naar de foto’s op deze website.

Eiken traprenovatie in uw eigen stijl

Een materiaal als eiken bij een trap kan prima worden bewerkt en daarmee van een nieuwe uitstraling worden voorzien. Tegenwoordig is er een grote variëteit aan eiken, zodat iedereen wel iets vindt van zijn gading.

Eiken traprenovatie binnen één dag

Onze hechte team van professionals werkt snel en betrouwbaar. Binnen één dag verzorgen wij uw complete eiken traprenovatie, zodat u niet onnodig lang niet naar boven kunt of langdurig in het stof en de bouwafval zit. Uiteraard zijn wij zeer nauwkeurig als het aankomt op de exacte maat- en uitvoering van een trap. U zal bij ons altijd ontvangen wat u heeft besteld.

Ruim 10 jaar ervaring

BHG heeft ruim tien jaar ervaring in heel Nederland op het gebied van eiken traprenovatie, dus uw opdracht ligt in vertrouwde handen. Uw wensen, gedachten en eisen bespreken we graag met u in een persoonlijk gesprek. Uw eiken trap wordt vanzelfsprekend in de stijl gemaakt die u wenst, eentje die past bij uw woning en uw wensen.