Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie - Alle offertes zijn 6 maanden geldig

Eiken traprenovatie sets

Doe-het-zelf eiken traprenovatie

Doe-het-zelf eiken traprenovatie sets zijn een ideale manier om zelf uw trap te renoveren. Voor de handige klussers hebben wij scherp geprijsde doe-het-zelf eiken traprenovatie sets. De overzettreden kunt u op de oude treden plaatsen, waardoor uw trap er weer als nieuw uit komt te zien. De treden zijn verkrijgbaar in 2 soorten eiken en af te werken in 20 kleuren wasolie, waardoor ze in ieder interieur passen.

Kleuren wasolie eiken

Voor de afwerking van de doe-het-zelf eiken traprenovatie sets heeft u de keuze uit 20 soorten wasolie. U kunt bij vooraf of bij het afhalen bij ons in de showroom een kleur wasolie uitzoeken of beslissen op de dag van levering, onze chauffeur heeft alle kleuren voorradig in de bus. Er is altijd wel een tint bij die aansluit op uw specifieke wensen. U kunt de beschikbare kleuren wasolie voor eiken hier bekijken.

Offerte doe-het-zelf eiken traprenovatie

Vul hieronder de gegevens van uw trap in en klik op volgende om de gewenste doe-het-zelf eiken traprenovatie set samen te stellen. Vul uw persoonlijke gegevens in en wij sturen u vervolgens, doorgaans binnen 12 uur, geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat terug.

Gegevens van uw trap
Aantal treden - Welstuk meegeteld

Welstuk = bovenste traptrede die aansluit tegen de vloer

Beschikbare kleuren

Bekijk hier een overzicht

Zoekt u inspiratie?

Bekijk enkele projecten

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust contact op