Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie - Alle offertes zijn 6 maanden geldig

Doe-het-zelf

Traprenovatie sets voor de handige klussers

Een doe-het-zelf traprenovatie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Als u een beetje een handige klusser bent is het wellicht onnodig BHG Traprenovatie in te schakelen voor de montage.

Voor de handige mensen onder ons hebben wij scherp geprijsde doe-het-zelf traprenovatie sets in diverse materialen.

Goedkope doe-het-zelf traprenovatie

Een massief eiken doe-het-zelf traprenovatie set, 12 treden, 13 stootborden, kunnen wij u al aanbieden vanaf € 599,- incl. btw, incl. levering. HPL CPL laminaat is beschikbaar vanaf € 1.099,- incl. btw, incl. levering.

Heeft u meer treden? Deel dit bedrag dan door twaalf en vermenigvuldig het met het aantal treden van uw trap.

Gewenste materiaal doe-het-zelf traprenovatie

Bij BHG Traprenovatie hebt u de keus uit diverse materialen.

Wij hebben doe-het-zelf traprenovatie sets in fineer eiken en massief eiken, HPL CPL laminaat of PVC Vinyl.

Maak hieronder uw keuze:

Bezoek onze showroom

De koffie staat klaar

Zoekt u inspiratie?

Bekijk enkele projecten

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust contact op

Doe-het-zelf traprenovatie overzettreden

Met overzettreden bedoelen we treden die op de oude treden kunnen worden geplaatst, zodat uw trap er weer als nieuw gaat uitzien. Deze treden zijn leverbaar in diverse stijlen en kleuren, zodat het altijd zal aansluiten op uw interieurwensen. Zo is er aanbod in mooie eiken houtsoorten, maar als u een ander uiterlijk van uw trap verlangt, kunt u ook kiezen voor HPL CPL laminaat of PVC Vinyl.

Let erop dat bij een doe-het-zelf traprenovatie het op maat zagen van de overzettreden een zeer nauwkeurige klus is, want u wilt natuurlijk wel een strakke aansluiting hebben op de muur hebben.

Waarom doe-het-zelf traprenovatie?

Een doe-het-zelf traprenovatieset is natuurlijk ideaal als u voor niet al te veel geld uw trap en daarmee uw interieur een mooie metamorfose wilt geven, of de stijl van uw woning wilt veranderen. Het hoeft dan gelukkig helemaal niet nodig te zijn om een geheel nieuwe trap te plaatsen. Een traprenovatie met overzettreden is sneller, voordeliger en eenvoudiger, terwijl het resultaat even schitterend zal zijn. Meestal is een doe-het-zelf traprenovatie in één dag te realiseren.

Bij de doe-het-zelf traprenovatie pakketten van BHG zit speciale lijm inbegrepen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.